• Nezos Demirel
  Nezos Demirel

  Nezos Demirel verbindt met een natuurlijke vanzelfsprekendheid mensen en mogelijkheden. Zij heeft haar sporen verdiend als zelfstandig ondernemer in coachingstrajecten en als organisatieadviseur  op het gebied van arbeids- en gezondheidsvraagstukken. Daarnaast is Nezos een kei in het bedenken en ontwerpen van nieuwe diensten en producten. Gelijkwaardigheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid lopen als een rode draad door haar zienswijze en manier van werken.
  Tijdens haar loopbaanontmoette Nezos meerdere rolmodellen die haar ieder op hun eigen wijze steeds een stap dichter  bij haar levensmissie hebben gebracht, nu resulterend in het concept van de Droomfabriek Nederland.

 • Ismet Bor
  Ismet Bor

  Ismet Bor is een veelzijdige duizendpoot. E en harde werker in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn sporen verdiend als zelfstandig ondernemer in de horeca. Omdat hem dit niet langer de voldoening gaf die hij zou willen, heeft hij in 2010 de stoute schoenen aangetrokken en een sprong in het diepe gemaakt met een grote  switch in zijn carrière. Vol van zijn droom en met ambitie, daadkracht en doortastendheid heeft hij uit het niets een goedlopende kringloopwinkel opgezet in Bergen op Zoom. Geloof in jezelf, oprechtheid, integriteit en doorzettingsvermogen zijn de krachtige basiswaarden van Ismet Bor.

foto.samen.overons_cr
100% verbondenIsmet Bor en Nezos Demirel zijn zowel binnen de Droomfabriek Nederland als daarbuiten met elkaar verbonden en zien elke dag als een nieuwe uitdaging!