GAAF HERGEBRUIK

Ruim opgezet en overzichtelijk, vol met artikelen van hoge kwaliteit. De winkel heeft een uitgebreid assortiment; van bankstel tot piano, van kristal tot glas, van boeken tot cd’s. Er is een kledingafdeling voor dames, heren en kinderen en niet te vergeten een koffiecorner waar u in alle rust even de benen kunt strekken. Er is altijd wel iets van uw gading. Trendy, tijdloos, fraai klassiek, of antiek u vindt het allemaal in onze winkel.

RESTYLING

Heeft u een meubelstuk dat u een nieuw leven gunt door het een andere kleur te geven of door het op een andere wijze te restylen? Wij adviseren u graag en voeren uw wens graag op maat voor u uit.

In onze winkel kunt u zowel contant als met de pin betalen.

Inboedelservice

Kringloopwinkel Droomfabriek Nederland kan in overleg met u een woning voor u ontruimen. Deze woning wordt dan ‘veegschoon’ opgeleverd. Na inventarisatie van de werkzaamheden maken we gezamenlijk afspraken over de gang van zaken en de eventuele kosten. Wij dragen zorg voor de afvoer van de goederen en het eventuele afval.

Spullen inleveren

U kunt spullen die u niet meer gebruikt bij ons inleveren óf door ons laten ophalen. Het zal voor zich spreken dat in geval van ophalen van goederen deze een bepaalde omvang moeten hebben, zodat het de moeite van het transport loont. Voor het transporteren van uw spullen brengen wij een van te voren afgesproken vergoeding in rekening.